Home

 

Wat is wasparfum?

Wasparfum is een vloeibare substatie die je toevoegt bij je wasmiddel. Het heeft een unieke, sterke geur waardoor jouw frisgewassen kleding, gordijnen of handdoeken heerlijk ruiken! Bij normaal gebruik voeg je ongeveer 5 ml wasparfum toe per volle trommel. De wasparfum voeg je toe in het vakje van de wasverzachter, hierbij is geen wasverzachter nodig. En het resultaat? Je doet met een glimlach het deurtje van de wasmachine open want er komt een heerlijk geurende en schone was uit! Binnenkort vraagt je buurvrouw waar jij je kleding mee wast, want de hele buurt ruikt zo lekker!

De voordelen van de wasparfums:

De wasparfums ruiken intens en langdurig. Het zijn unieke geuren van de hoogste kwaliteit, die uw wasgoed, kasten en laden een parfum geven waardoor u dagenlang het gevoel van frisheid en welzijn ervaart. De geconcentreerde wasparfums van de beste etherische oliën zijn geschikt voor alle soorten textiel en kunnen zowel met de hand als in de wasmachine worden gebruikt. 

Doordat het een sterk geconcentreerd parfum is, is het absoluut niet te vergelijken met een wasverzachter of korrels. Je voegt, afhankelijk van de gewenste geursterkte, één dopje (circa 5 ml) wasparfum toe in het bakje van de wasverzachter en daarnaast je reguliere wasmiddel en je fris gewassen was ruikt als nooit tevoren. Het wasparfum wordt in de laatste spoelronde opgenomen. In tegenstelling tot een wasverzachter, blijft de geur van onze wasparfums veel langer in je gewassen kleding zitten. 

Voordelen van onze wasparfums:

  • de was ruikt heerlijk, geen muffe geur meer aan je textiel
  • geen wasverzachter meer nodig, de wasparfum versterkt de geur
  • geen (te) dure wasmiddelen meer nodig, want je was ruikt altijd lekker fris! 
  • wasparfum is erg zuinig in gebruik, bij normaal gebruik kun je met een fles van 500 ml circa 100 x wassen
  • ruime keuze aan geuren en werking, zoals b.v. Hypnosense: hittebestendig en geschikt voor de droger, en Hygiene Bomb: niet alleen heerlijk geurend, maar heeft ook een ontsmettende/hygiënische werking. 
© 2022 Wasparfumoverloon.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel